Tina Lund ked af Allan Nielsens flirt med andre piger

torsdag d. 2. maj 2013 kl: 6. 53 Af: Uffe Dahl
 

Allan Nielsens flirt med andre piger under en bytur lørdag  får ham til at undskylde big time på Facebook – og Tina Lund tilgiver ham.

Allan nielsen

Allan Nielsens flirt lørdag aften i Esbjerg får ingen betydning for hans ægteskabelige status med Tina Lund. Foto: Facebook.

 

Allan Nielsens flirt med andre piger end sin kone, der nu oprulles af Se og Hør med både tyekst og billeder, fik den tirsdag den tidligere professionelle fodboldspiller til at skrive en åbenhjertig undskyldning til sin kone, Tina Lund, og resten af sin familie.

” Til alle nær og fjern, men allermest til min elskede Tina og vores vidunderlig søn Louis. Jeg blev utilgivelig fuld i lørdags, så meget at jeg intet husker og angiveligt skulle have være meget tæt med en anden pige, hvilket jeg bliver oplyst af SE&HØR, da de har modtaget billeder taget via mobil telefon fra natten og som I alle kan se på forsiden af det nye SE&HØR”. Sådan lyder en del af Allan Nielsens undskyldning på det sociale medie.

Rørende klip: Tina Lunds mor møder sit barnebarn

Allan Nielsens flirt er beskrevet i detaljer i Se og Hør og pigen, som han var meget ”ivrig” over for, har allerede udtalt sig til blandt andre Ekstra Bladet.

Pigen, det gik ud over under den våde og vilde bytur, er nemlig Putte Thomsen, der er kendt fra tv-programmet ”Singleliv”. Og hun har tilsyneladende ikke haft nogen problemer med at fortælle om episoden.

Chokkeret Tina Lund

Allan Nielsnes kone, Tina Lund, er chokkeret over sin mands opførsel.

– Det er ikke fedt, at han er så ubehøvlet overfor andre kvinder. Det er synd for både Putte og mig, siger Tina Lund til Ekstra Bladet.

Samtidig afkræfter Tina Lund, at Allan Nielsens flirt under byturen får betydning for parrets ægteskabelige status.

– Nej, vi er ikke gået fra hinanden og har ikke planer om det, siger Tina Lund.

Eneste ansvarlige

Ærlig Tina Lund om ordblindhed: -Syntes det var pinligt

Allan Nielsen skriver endvidere på sin Facebook-profil:

”Jeg er den eneste ansvarlige i dette og ønsker af hele mit hjerte, at I alle vil støtte Tina og Louis i denne svære tid. Jeg har svigtet min elskede familie, som jeg engang håber, igen vil tilgive mig.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu