Tinderbox offentliggør eksklusive navne

fredag d. 30. oktober 2015 kl: 15. 30 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Tinderbox føjer amerikanske The National til listen over navne. Foto: Dierdre O'Callaghan

Tinderbox føjer amerikanske The National til listen over navne. Foto: Dierdre O’Callaghan

Tinderbox offentliggør endnu et hovednavn i form af The National fra Brooklyn, New York. Derudover føjes engelske The 1975 og ikke mindst 3 eksklusive koncerter med danske Lukas Graham, Dizzy Mizz Lizzy og Malk De Koijn til programmet

The National fra New York har et stort dansk publikum, og seneste besøg i DK var i 2013 på et udsolgt NorthSide i Aarhus. Det alternative amerikanske rockband udgøres af de to brødrepar Dessner og Devendorf med karismatiske Matt Berninger som frontfigur. The National er i øjeblikket i studiet, så mon ikke der er stor chance for at høre nyt materiale, når de for første gang optræder på Fyn til sommer.

Tinderbox fuldender plakaten med elektronisk kæmpestjerne

De danske hiphop-pionerer i Malk De Koijn spiller én ud af kun to sommerkoncerter. Dizzy Mizz Lizzy og Lukas Graham spiller ligeledes en af kun fire sommerkoncerter på Tinderbox.
Programmet til Tinderbox 2016 blev skudt i gang i sidste uge med offentliggørelsen af Rammstein.

Ekstremt dygtig guitarist tjekker ind på fynsk festival

Begejstret festival-chef

Festivalchef Brian Nielsen udtaleri en pressemeddelelse:

– Vi har fået en fantastisk start med programmet til Tinderbox i år. Først offentliggørelsen af Rammsteinog nu The National. Med dagens tilføjelser bredes vores musikprogram ud som lovet, og der er flere spændende navne på vej lige om hjørnet!

Del din kommentar

Forsiden lige nu