Titanic-stjerne føder en søn

onsdag d. 11. december 2013 kl: 10. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Kate Winslet har Mia på 13 og Joe på ni fra sine tidligere ægteskaber.

Kate Winslet har Mia på 13 og Joe på ni fra sine tidligere ægteskaber. Foto: Maggie / Creative Commons Attribution 2.0 / Wikimedia Commons free

Skuespillerinden Kate Winslet har født sit tredje barn, og både mor og barn har det godt.

Den Oscar-vindende skuespillerinde Kate Winslet har født en lille dreng den 7. december på et hospital i Sussex. Det bekræfter hendes talskvinde overfor avisen Daily Mail.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

– Kate fik sin lille søn lørdag på et NHS-hospital,” siger talskvinden og tilføjer, at Winslet og hendes mand er overlykkelige og både mor og barn har det godt.

Barnet bliver det tredje for Winslet, da hun allerede har to børn fra tidligere ægteskaber, men det er første barn for hendes mand Ned Rocknroll, som tidligere blot hed Ned Abel Smith.

Winslet har tidligere kommenteret sin mands usædvanlige navn, fordi hun ikke ville tage en navneforandring, da parret blev gift. Dengang sagde stjernen, at hun ikke havde tænkt sig at skifte efternavn under alle omstændigheder.

– Jeg vil aldrig ændre mit efternavn til Rocknroll. Jeg har aldrig ændret mit navn, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle gøre det nu, sagde Titanic-stjernen ifølge Daily Mail.

Penge fra u-landskalenderen skal gå til syriske børn

Den er endnu uvist om det lille, nye familiemedlem skal bære sin fars navn, men noget kunne pege i retning af et mere almindeligt efternavn, da Winslets talskvinde omtaler den lille nyfødte som “Winslet-drengen” overfor pressen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier