“Tørlagt” Amanda Sisse venter på Mr. Right

tirsdag d. 24. maj 2016 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
amanda sisse instagram
Amanda Sisse er gået på jagt efter et forhold. Foto: Instagram

Amanda Sisse har været single i fem år, og nu vil hun fokusere på at finde den rette.

Efter fem år som single er Amanda Sisse ved at være klar til at finde et mere seriøst forhold. I et blogindlæg skriver hun om sexlivet som single.

Jeg har været single i 5års tid nu, og selvfølgelig har jeg haft sex på de 5 år. Men jeg må ærligt indrømme, at det ikke har været det der har taget det meste af min tid.

Er ikke til engangsknald

Hun fortæller, at hun slet ikke er til engangsknald – det der med at tage en tilfældig mand med hjem fra byen. Hun har prøvet det en enkelt gang, og det sker nok ikke igen.

Jeg ville aldrig bare ku ta med en eller anden fyr hjem fra byen, – for sex med tilfældige er slet ikke mig. Det har intet at gøre med at jeg er usikker på mig selv, eller ikke er stolt af min krop, for jeg synes faktisk, at jeg er en utrolig køn pige

Ung mor afslører: -Jeg vender tilbage til De unge mødre

Amanda Sisse har droppet bollevennerne

Hun lægger dog ikke skjul på, at hun, mens hun har været single, har nogle “hygge-venner” – men de er blevet smidt på porten nu:

Ikke fordi man ikke kan ha “hygge-venner” for det har jeg da haft i den tid jeg har været single, men jeg har holdt mig til to, :b… Ja, det er ikke meget spænding over det. Og endnu mindre nu hvor jeg har droppet det fuldstændig, fordi, jeg vil hellere fokusere på dates og noget længerevarende og for mig giver det bare ikke meget mening, når der ikke er følelser med i det, det bliver bare aldrig lige så godt.

Amanda Sisse er færdig med De Unge Mødre

Der skal altså nogle følelser i spil. Men hun har da gjort sig nogle tanker om det der med sex:

Men til gengæld synes jeg også, at det er en skræmmende udvikling, at se hvordan sex bare er blevet det aller nemmeste i verden at få

Del din kommentar

Forsiden lige nu