Tom Cruise taler ud

torsdag d. 6. april 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tom Cruise taler ud om sin far. Tom Cruise tænker meget på opdragelse i disse dage, og det har fået ham til at tænke på sin far. Tom afslører, at hans far Thomas Cruise Mapother III var voldelig. ”Han var en bølle og en kujon. Han var sådan en person, at hvis noget gik galt, så ville han slå. Det var virkelig noget jeg har lært af. Han ville få mig til at tro, at jeg var i sikkerhed, og så slog han,” udtaler Tom. Toms forældre blev skilt i 1974. Tom blev først genforenet med sin far, da han lå på sin dødsseng. Han døde i midten af firserne af kræft. Tom følte sig kun ked af det på sin fars vegne. ”Da jeg så ham i så mange smerter, tænkte jeg, wow sikke et ensomt liv. Han var sidst i fyrrerne. Det var trist,” slutter Tom. Man kan dog være sikker på, at Tom ikke har gået I sin fars fodspor, da alle kinder ham som en rigtig god far, der virkelig elsker sine børn

Del din kommentar

Forsiden lige nu