Tom falder fra hinanden

tirsdag d. 4. april 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tom Jones’ ansigt er i fare for at kollapse. Tom Jones’ kirurg har advaret ham om, at hvis han får flere operationer, så er hans ansigt i fare for at kollapse.

Kendt skuespiller død efter kort tids sygdom

”Han advarede mig mod at få noget lavet igen. Jeg tog hen til en plastikkirurg i Beverly Hills, og han sagde, at jeg skulle være forsigtig med mine øjne. Han sagde at mine øjne ville poppe ud, og at jeg skal prøve at se så naturlig ud som jeg kan,” udtaler Tom. Han afslører også, at hans sorte hår og sorte skæg er farvet. ”Ja for fanden da. Ellers ville jeg have lige så hvidt hår som julemanden!” Tom er altså ved at være så kunstig som man kan blive, men det lader til, at han har tænkt sig at lytte til de gode råd.

Del din kommentar

Forsiden lige nu