Tom Hanks crasher bryllups-fotoshoot

onsdag d. 28. september 2016 kl: 16. 21 Af: Louise Bennetzen
U.S. actor Hanks arrives at a photocall to promote the movie
Stjerneskuespilleren endte som bryllupsfotograf, da han tog selfies med et nygift par i Central Park. Foto: Valentin Flauraud / SCANPIX

Tom Hanks fik udlevet sine fotograf-drømme, da han begyndte at tage selfies med et nygift par midt i deres bryllups fotosession.

Man kan ikke klandre superstjernen Tom Hanks for at mangle spontanitet. Under en løbetur i Central Park fik skuespilleren lyst til at lykønske et ungt par, der var i gang med at få taget billeder på deres store dag. Og den blev da også kun mere speciel, da Hanks tog mobillen frem og tog selfies med parret. Det skriver det amerikanske medie New York Daily News.

Tom Hanks giver journalister i Det Hvide Hus kaffemaskine

Fotografen Meg Miller var i gang med at tage billeder af det lykkelige nygifte par Elisabeth og Ryan, da den dobbelt vindende oscar-stjerne stjal spotlyset.

– Han gik bare op til os, tog sin hat og briller af og sagde: “Hej, jeg er Tom Hanks”, siger Miller.

Kunne have viet parret

Stjernen, der selvfølgelig ikke behøvede en introduktion, havde været ude og løbe på den smukke efterårsdags i joggingbukser og en hættetrøje.

– Det var ret fantastisk, at han stoppede, siger Miller og fortsætter:

– Han spurgte om deres navne. Han kunne nemt bare have løbet forbi i stedet.

Yesterday's wedding was so beautiful! Elisabeth and Ryan you planned one amazing celebration. The icing on the cake was @tomhanks stopping in Central Park to wish them congratulations. #megmillerphotography #newyork #nyc #nyminute #celebrity #brideandgroom #tomhanks #weddingdress #wedding #weddingday #blacktie #centralpark #blackandwhite #huffpostido #stylemepretty #weddinginspiration #selfie #celebritysighting

A photo posted by Meg Miller Photography (@megmillerphotography) on


Hanks fortalte parret, at han var en ordineret præst og kunne vie dem, men desværre var ceremonien allerede ovre. I stedet tog skuespilleren selfies med Elisabeth og Ryan.

– De inviterede ham til brylluppet, men han sagde, han allerede havde planer, fortæller Miller.

Tom Hanks: -Det er hårdt at forblive gift

Rollerne blev da også byttet om, da Hanks lagde selfiet op på både sin Twitter og Instagram profil. Normalt er det fansene, der pænt skal bede om billeder med deres idoler, og derefter deler dem stolt på de sociale medier. Men det ser ud som om, Hanks er stor fan af det søde par.

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

A photo posted by Tom Hanks (@tomhanks) on
Tom Hanks Crashes Our Wedding from First Day Films on Vimeo.

Del din kommentar

Forsiden lige nu