Tom Hanks imponerer kræftsyg kone

lørdag d. 9. maj 2015 kl: 7. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Tom Hanks med konen Rita Wilson.

Tom Hanks med konen Rita Wilson. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Tom Hanks kone blev overvældet og rørt af den omsorg, hun modtog fra sin mand, da hun fik diagnosticeret kræft, fortæller hun.

De har været gift i 27 år, men alligevel fortsætter Tom Hanks med at imponere sin kone. Det afslører Rita Wilson i et interview med The New York Times, skriver Hello Magazine.

Tom Hanks giver journalister i Det Hvide Hus kaffemaskine

58-årige Rita Wilson fik i marts måned diagnosticeret brystkræft og allerede i april gennemgik skuespillerinden en omfattende operation, hvor hun fik fjernet begge bryster og efterfølgende lavet to nye.

Men oplevelsen har gavnet parrets ægteskab, fortæller hun nu.

– Du ved aldrig, hvordan din ægtefælle vil reagere i sådan en situation. Jeg var så forbløffet og overvældet af den opmærksomhed, som min mand gav mig, siger Rita Wilson og tilføjer, at oplevelsen har bragt parret endnu tættere på hinanden.

Skuespillerinden måtte opgive sin rolle i Broadway-stykket “Fish in the Dark”, da hun i marts fik diagnosen, og allerede der roste hun Tom Hanks for hans støtte.

– Jeg føler mig velsignet over at have en kærlig og støttende ægtemand, familie, venner og læger og at det kommer mig til at gode, at vi er så langt med forskningen indenfor brystkræft og rekonstruktion, skrev Rita Wilson dengang i en pressemeddelelse.

Tom Hanks: -Det er hårdt at forblive gift

Rita Wilson og Tom Hanks har sammen to voksne sønner.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu