Tom Jones vil til Hollywood

fredag d. 23. oktober 2015 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Tom Jones har opnået stor succes igennem sin karriere, og han er ovenikøbet blevet slået til ridder af dronning Elizabeth for sin indsats i musikbranchen.

Tom Jones har opnået stor succes igennem sin karriere, og han er ovenikøbet blevet slået til ridder af dronning Elizabeth for sin indsats i musikbranchen. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Tom Jones løfter sløret for en af sine livs store ambitioner, der er at spille med i en stor film inden han går på pension.

“Sexbomb”-stjernen Tom Jones er 75 år i dag, men hvor mange andre ville have travlt med at nyde deres otium, så planlægger han et sensationelt karriereskifte. Han håber nemlig på at kunne slå igennem på det store lærred inden længe.

Legendarisk kvindebedårer gæster Smukfest

– Jeg har altid tænkt på at lave en film. Jeg blev tilbudt en rolle i en film, der hed “Wild Rovers”, og jeg var med i en, der hed “King Of The Teds”, fortæller han til den engelske avis The Sun ifølge, og fortsætter:

– Jeg så filmen og tænkte, jeg overbeviser virkelig mig selv her, jeg vil gerne prøve mig selv af i en større rolle.

I fodsporene på Elvis og Sinatra

Den walisiske crooner-legende ville følge i fodsporene på hans gode venner Elvis Presley og Frank Sinatra, der også tog skridtet fra en musikkarriere til at spille skuespil, og meget tyder på, at de tre legendariske sangere altid har haft mange jern i ilden. Ifølge Jones planlagde de nemlig at åbne et hotel i Las Vegas sammen.

– Det var meget tæt på at ske. Frank Sinatra, Elvis Presley, mig og nogle andre mennesker, der var store navne på det tidspunkt, havde planer om at gøre det. Vi gjorde det næsten, men det skete ikke, fortæller han.

De tre musiklegender havde talt om at navngive hotellet “Tigerbugten”, fordi både Tom Jones og Elvis Presley var blevet navngivet efter det store rovdyr.

"Trusse-tyv" giver koncert i Danmark

– Elvis’ karatenavn var “Tiger”. Jeg er blevet kaldt “El Tigre”, det er mit spanske navn, så jeg var også kendt som “Tigeren” i begyndelsen af min karriere, siger sangeren, der trods alt kan se tilbage på en karriere, hvor han har solgt mere end 100 millioner albums og opnået mere end de fleste.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu