Tomb Raider-sild spillede rollen i smug

søndag d. 5. juni 2016 kl: 16. 19 Af: Ritzau Fokus
Efter blandt andet at have medvirket i
Efter blandt andet at have medvirket i "Ex Machina" og "The Danish Girl" skal den svenske skuespillerinde Alicia Vikander spille hovedrollen Lara Croft i den nyeste "Tomb Raider"-film. Foto: Rich Fury/Polfoto
 

Det er ikke første gang, at skuespillerinden Alicia Vikander skal prøve kræfter med at spille Lara Croft.

I de actionprægede “Tomb Raider”-film har seerne siden 2001 været vant til at se den amerikanske skuespillerinde Angelina Jolie i rollen som heltinden Lara Croft.

Tidligere i år blev det dog afsløret, at den 41-årige “Mr. & Mrs. Smith”-stjerne ikke længere skal spille hovedrollen, når den nyeste film i serien, der vil gå under navnet “Tomb Raider Reboot”, får premiere.

Rollen er nemlig blevet besat af den svenske skuespillerinde Alicia Vikander, der blandt andet er kendt for sin Oscar-vindende rolle i filmen “The Danish Girl” fra 2015.

Spillede “Tomb Raider” i smug

Ifølge Aftonbladet løfter den 27-årige skuespiller sløret i nyt interview til det britiske medie Total Film, at det langt fra er første gang, at hun prøver kræfter med at spille “Tomb Raider”-hovedrollen Lara Croft.

Store stjerner vil gerne funkle i danske film

– Jeg spillede “Tomb Raider” i smug. Jeg havde ikke så mange veninder, som delte min interesse for spillet, men jeg elskede det virkeligt, siger Alicia Vikander til Total Film ifølge Aftonbladet.

Glæder sig til ny udfordring

Til trods for at “Ex Machina”-stjernen i sin barndom har spillet “Tomb Raider”, er det første gang, at hun som skuespillerinde skal medvirke i en film, der er baseret på et utal af actionprægede scener. Alicia Vikander ser dog frem til den nye udfordring.

– Jeg dansede i mange år, og jeg kan virkelig godt lide job, hvor jeg bruger min fysik. Dette kommer dog til at være på et helt nyt niveau, men det er fantastisk, når man kan få lov til at gøre noget, som man aldrig troede blev muligt og derfor rykke sine grænser, siger Alicia Vikander til Total Film ifølge Aftonbladet.

Ung Oscar-vinder flov over prut på filmset

/ritzau/FOKUS

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu