Tommy Kenter fejrer jul for børnebørnenes skyld

lørdag d. 17. december 2016 kl: 19. 45 Af: Ritzau Fokus

Børnebørnene på 5 og 14 år er omdrejningspunktet for Tommy Kenters juleaften.

For mange er noget af det bedste ved juleaften at se børnenes glæde, når der bliver danset om juletræet, sunget salmer og pakket gaver op. At julen er børnenes fest, er noget Tommy Kenter i den grad kan skrive under på.

Havde det ikke været for skuespillerens to børnebørn, havde han nemlig slet ikke været så interesseret i den store højtid.

Tommy og Lise vandt en million kroner

– Når man har børnebørn, så giver det jo mening at holde jul. Havde de ikke været børn, så er jeg ikke sikker på, at jeg havde deltaget i det på samme måde, fortæller Tommy Kenter.

– Men det er altid dejligt at se, hvordan børnene bliver helt euforiske. Så giver det mening. De voksne kan jo mødes på så mange andre aftener i løbet af året, siger skuespilleren, der har to børnebørn på henholdsvis 5 og 14 år.

Jul som den plejer at være

For deres skyld skal julen igen i år være ganske som den plejer.

– Vi har de samme traditioner som tre millioner andre danskere, der er ikke noget særligt opfindsomt. Vi spiser julemad og lukker gaver op og danser rundt om juletræet. Det skal ikke være anderledes, så længe børnene er små, siger Tommy Kenter.

Næste år skal han spille julemand i musicalen Elf i Tivoli, og den rolle har han også indtaget i privaten flere gange.

Danske stjerner i gedigen brandert

– Da mit ældste barnebarn var lille, var jeg julemand juleaften, og det var jeg lige indtil, det ikke gik mere. Det gik, dengang de var så små, at de ikke kunne lure den, men det går ikke mere. Det kan jeg ikke slippe af sted med, siger han med et smil.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu