Toni Braxton har en lesbisk drøm

mandag d. 11. februar 2013 kl: 15. 04 Af: Kendte.dk NY
 

Sangerinden Toni Braxton fortæller at hun godt ville spille lesbisk for at udvide sit repetoire

 

Toni Braxton vil spille lebbe Kendte

Toni Braxton har hentydet til at hun stopper med musik. Foto: (Indiewire)

 

Frygtelig sygdom: Kendt sangfugl udskrevet efter endnu et tilbagefald

Skuespillet fremfor musikken
Toni Braxton
som er mor til to sagde ifølge The Huffington Post til underholdningsredaktør Chris Witherspoon at hun ikke har lyst til at indspille mere musik, men satser på skuespil.

 

– Det, jeg gør, skal jeg elske. Jeg har brug for at mærke den begejstring, og den er væk, forklarede Braxton. – Jeg vil bare ikke lave flere albums længere, måske lidt turné her og der, fordi jeg elsker at optræde, men ikke så meget som jeg gjorde før i tiden. Men ingen nye projekter.

 

Læs også: Rita Ora og Snoop Dogg var strandet på ø sammen

 

Vil godt prøve at spille biseksuel
’I Heart You’-sangerinden, som var med i filmen ‘Kingdom Come’ sammen med LL Cool J, Jada Pinkett-Smith og Vivica Fox fra 2002, siger, at hun gerne vil udvide sit repertoire endnu mere ved at takle en rolle som lesbisk på skærmen.

Kendt sangerinde udskrevet efter tilbagefald af sygdom

 

– Jeg vil gerne spille lesbisk,  afslørede hun. – Jeg ved ikke hvorfor. Og lave en hele kysse-scene og det hele: bare noget helt anderledes, end hvad folk venter fra mig. Heller ikke en biseksuel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu