Top Gear-Jeremy suspenderet: Slog kollega i ansigtet

onsdag d. 11. marts 2015 kl: 7. 31 Af: Ritzau Fokus
 
Den kontroversielle Top Gear-vært Jeremy Clarkson (i midten) har angiveligt slået en producer i ansigtet.

Den kontroversielle Top Gear-vært Jeremy Clarkson (i midten) har angiveligt slået en producer i ansigtet. Foto: Stefan Rousseau/AP

Det er angiveligt et slag i en producers ansigt, der er årsag til, at den populære Top Gear-vært, Jeremy Clarkson er blevet suspenderet.

Den populære vært på det britiske bilprogram Top Gear, Jeremy Clarkson, er i disse dage kommet i noget af et uvejr.

Kendt TV-vært - og kone - gasset og røvet

Tirsdag oplyste BBC, der sender programmet, at Jeremy Clarkson er blevet suspenderet, og at søndagens afsnit ikke vil blive sendt.

BBC har kun oplyst, at værten er blevet suspenderet på grund af “klammeri” med en producer, men siden har rygterne svirret, og nu oplyser flere kilder blandt andet ifølge The Sun og The Mirror, at Jeremy Clarkson angiveligt skulle have slået produceren Oisin Tymon i ansigtet under en optagelse til tv-programmet.

Clarkson tager tilsyneladende situationen helt roligt, og sammen med sine medværter, James May og Richard Hammond, joker han på Twitter om, hvad der skal sendes på søndag i stedet for Top Gear.

– Jeg har engang lavet nogle ret spændende krigsdokumentarer. De kunne sende én af dem, skriver Clarkson blandt andet til sine kolleger.

Clarkson er suspenderet, så længe sagen bliver undersøgt, skriver BBC.

Det er ikke første gang, at den 54-årige vært gør sig uheldigt bemærket. Senest i maj, fik han en advarsel for racistiske udtalelser under optagelserne til tv-programmet.

Tv-vært sendt til tælling: Indlagt under ferie

Top Gear har eksisteret siden 2002.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu