Top Gear-trio byder ny vært velkommen

onsdag d. 17. juni 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Det populære britiske bilprogram “Top Gear” er blevet produceret siden 1978. Foto: Stefan Rousseau/AP

Den nye vært, der skal overtage det legendariske “Topgear”-program efter Jeremy Clarksons fyring, bliver mødt med pæne ord

Det kom som et chok, da den tidligere “Top Gear”-vært Jeremy Clarkson modtog sin fyreseddel tilbage i marts, og tirsdag aften blev den nye vært annonceret. Det bliver tv- og radioværten Chris Evans, der skal overtage det populære BBC-program.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Og den beslutning bliver heldigvis mødt med pæne ord og gode råd fra de mere erfarne rotter Richard Hammond og James May, som også er en del af Top Gear-holdet, skriver BBC

Men også den tidligere vært, Jeremy Clarkson, tog nyheden om, at hans ven nu skulle overtage hans job med oprejst pande. Evans valgte selv at skrive en besked til de tre Topgear-herrer med nyheden, før det blev offentliggjort. Og han fik tilbagemeldingen fra Clarkson, at han “ikke bebrejdede ham det”.

Evans fortæller, at Clarkson ønskede ham “alt det bedste” og at han “gav mig et godt råd, som jeg ikke har tænkt mig at gentage her”.

– Jeg elsker at lave tv … og så sagde jeg ja, fortæller Evans og tilføjer, at Topgear er hans yndlingsprogram, og at han ikke ville kunne bære, at det ikke skulle fortsætte.

Evans håber, at de to tidligere medværter, Hammond og May, vil fortsætte i programmet, men de har offentligt sagt, at de ikke vil fortsætte uden Clarkson.

Tv- og radioværten tilføjer dog noget, der sætter spørgsmålstegn ved, om James May er helt færdig med det populære britiske bilprogram.

– Vi skal mødes i dag og i morgen og tale om tingene og hvem ved, hvad der så kan ske, siger Evans gådefuldt om sit møde med James May.

Tv-vært sendt til tælling: Indlagt under ferie

Chris Evans har skrevet under med “Topgear” for de næste tre år.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu