Dansk topmodels bedstemor advarer Leonardo DiCaprio

torsdag d. 21. juli 2016 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
2014 Sports Illustrated cover model Nina Agdal poses for a portrait  in New York
Arkivfoto: Carlo Allegri/Scanpix.

Nina Agdals bedstemor understreger, at der vil være konsekvenser, hvis Leonardo DiCaprio ikke behandler den danske model ordentligt

Hede strandbilleder af den danske supermodel Nina Agdal og den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio viser, at de to kendisser i høj grad nyder hinandens selskab.

På billederne kan man se parret kysse og kramme, men Nina Agdals bedstemor synes åbenbart, at det er nødvendigt at sende en lille advarsel i Leonardo DiCaprios retning.

Nina Agdal smider tøjet - igen

Bekræfter forholdet

Nina Agdals bedstemor Lona bekræfter forholdet mellem stjernerne over for den britiske avis Daily Mail, men bedstemoren understreger samtidig, at det får konsekvenser, hvis den 41-årige “The Revenant”-skuespiller ikke behandler undertøjsmodellen ordentligt.

– Vi har endnu ikke hilst på ham, men vi håber på, at han behandler hende ordentligt. Ellers får han med mig at bestille, siger Nina Agdals bedstemor Lona til Daily Mail.

Bedstemoren fortæller også til Daily Mail, at den 24-årige Victoria’s Secret-model og Leonardo DiCaprio har kendt hinanden i seks år.

Rygterne begyndte for to år siden

Det er to år siden, at rygterne begyndte at svirre om, at den verdenskendte skuespiller Leonardo DiCaprio og modellen Nina Agdal dannede par.

Stjernerne blev set sammen i 2014, hvor de tilbragte tid sammen i byen The Hamptons, der ligger øst for den amerikanske storby New York.

“Titanic”-stjernen Leonardo DiCaprio er dog kendt for at have været kærester med ikke så få kvindelige Hollywood-stjerner og supermodeller.

Dagens Babe er dansk - og så har hun været kæreste med Leonardo Di Caprio

Gennem tiden har han blandt andet dannet par med modellerne Naomi Campbell og Giselle Bundchen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu