Tragisk død sætter filmoptagelser på pause

fredag d. 6. december 2013 kl: 11. 27 Af: Ritzau Fokus
 
Ifølge en obduktionsrapport døde bilens fører, Roger Rodas på stedet, mens Paul Walker døde få sekunder efter af sine kvæstelser og den opståede ildebrand.

Ifølge en obduktionsrapport døde bilens fører, Roger Rodas på stedet, mens Paul Walker døde få sekunder efter af sine kvæstelser og den opståede ildebrand. Foto: Dan Watson AP

Actionfilmen “Fast and Furious” bliver udsat på ubestemt tid, da filmselskabet skal have noget tid til at overveje mulighederne.

Hurtige biler og masser af action plejer at kendetegne “Fast and Furious”-filmene. Men nu er bilerne kørt i garage, lamperne på filmsettet er slukket og produktion sat på pause.

Bilglad skuespiller kørte galt med fuld fart

Filmselskabet Universal var midt i optagelserne af “Fast and Furious 7”, da en af hovedrolleindehaverne, Paul Walker, omkom i et tragisk biluheld. Efterfølgende har der været mange spekulationer omkring filmenes fremtid.

Derfor har filmselskabet Universal nu udsendt en officiel meddelelse omkring “Fast and Furious”, skriver MTV News.

– Lige nu fokuserer vi på at vise omsorg for Paul Walkers familie og hele castet af filmen, skriver filmselskabet og fortsætter:

– Vi føler, at det er vores ansvar at stoppe optagelserne for et stykke tid, så vi kan overveje alle muligheder for at komme videre med serien. Vil vil holde fans af “Fast & Furious” informeret og kommer med yderligere informationer, når vi ved noget. Indtil da ved vi, at de vil slutte sig til os i sørgeperioden efter bortgangen af vores kære ven Paul Walker, slutter Universal.

Hollywood-datter raser over sin fars død

Paul Walker omkom i en bilulykke, hvor bilen i høj fart ramte ind i en gadelygte og et træ og efterfølgende brød i brand. Årsagen til ulykken bliver stadig efterforsket.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu