Tragisk ulykke: Forsanger død på sin 22 års fødselsdag

mandag d. 15. august 2016 kl: 11. 31 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
15082016 gary watson priv
Gary Watson fra det skotske band The Lapelles er død i en tragisk ulykke.

En tragedie har ramt det skotske band The Lapelles. Dets forsanger er død i en frygtelig ulykke - på sin 22 års fødselsdag.

En tragisk ulykke har ramt det skotske indie-band The Lapelles, efter dets forsanger Gary Watson er død i en ulykke – på sin 22 års fødselsdag. Det oplyser de nu resterende bandmedlemmer i en pressemeddelelse.

– Det er med stor sorg og et chok for os, at vi er nødt til at fortælle jer, at Gary desværre er død som et resultat af kvæstelser pådraget ved en tragisk ulykke. I dag var hans fødselsdag. Vi er mundlamme og kæmper med at komme i gennem det. Det virker slet ikke sandt, skriver Jack Anderson, Leon Green, Chri­s­topher Ballantyne og Jamie Holmes.

Ydermere skriver bandet, at det ikke kan lade sig gøre for bandet at fortsætte uden den karismatiske forsanger, der ifølge The Scottish Sun er druknet efter at være faldet i floden Clyde, der løber gennem Glasgow.

Ikke noget mistænksomt

Politiet oplyser til den skotske avis, at der ikke er noget mistænksomt i dødsfaldet, der blev anmeldt omkring klokken 22 lokal tid lørdag. Forsangeren blev reddet op fra floden, men døde senere. Angiveligt var forsangeren ude for at fejre sin fødselsdag, da den tragiske hændelse skete.

– Vi har mistet en ven, en bror og en helt. Altid i vores hjerter, hvil i fred, skriver bandet videre.

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier