Travolta er vild med sin krop

tirsdag d. 1. august 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

John Travolta er stolt af sin figur. John Travolta er meget stolt af sin krop, og han har bestemt ingen planer om at tabe sig.Engang var Travolta kendt for at have en pæn trænet krop, og han viste den frem i både Grease og Saturday Night Fever, men det tøj han havde på dengang skal han nok holde sig langt fra nu.

Caroline Wozniacki er blevet faster

Jeg ser ofte tilbage på den gode tid. Men jeg tror ikke at jeg overhovedet ville turde hoppe i de kostumer igen. Jeg elsker min mad. Jeg ved, at jeg har et kærlighedshåndtag eller to, men jeg er heldig med, at på dette tidspunkt i min karriere, så går det ikke ud over det arbejde jeg laver. Og min kone kan godt lide det ekstra kød jeg har på kroppen,” udtaler Travolta.

Del din kommentar

Forsiden lige nu