Travolta forsvarer Cruise

onsdag d. 20. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

For nogle år siden fik Scientologen Tom Cruise en masse mennesker på nakken, efter at han udtalte sig i særdeles kritiske vendiger om Brooke Shields. Skuespillerinden havde lidt af en alvorlig fødselsdepression, som hun havde været i psykiatrisk behandling for, hvilket Cruise fandt forkasteligt. Bl.a. kaldte han psykiatri for “en nazistisk videnskab.”

Sådan bor Jacob Haugaard

Nu siger John Travolta, som også er Scientolog, at han giver sin kollega ret i det, han dengang sagde, selv om han nok ville have udtrykt sig anderledes.

“Jeg er ikke uenig i det, som Tom siger. Måske ville jeg bare have udtrykt mig anderledes, men det er ligegyldigt. Jeg mener, at hvis man ser på mange af de skudepisoder, der finder sted rundt omkring på mange skoler, så er problemet ikke våbenkontrol. Det er brugen af medicin, som ligger til grund for det meste af det. Jeg er ikke ude på at skabe ballade, jeg har bare en mening om tingene, og den har man ret til at give udtryk for, hvis man bliver spurgt. Den ret vil alle have, og bare fordi man er kendt, giver det ikke mindre ret til at udtale sig,” siger Travolta i et interview.

Del din kommentar

Forsiden lige nu