Tre lig fundet i forsvundet skuespillers have

onsdag d. 6. januar 2016 kl: 12. 49 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
 
Sian Blake spillede i syv år med i den populære engelske serie Eastenders. Foto: Metropolitan Police

Sian Blake spillede i syv år med i den populære engelske serie Eastenders. Foto: Metropolitan Police

Politiet i London har i flere uger ledt efter den tidligere EastEnders-stjerne Sian Blake og hendes to sønner. Ingen har set dem siden den 13. december.

Nu kan der være sket et gennembrud, for i skuespillerindens have i hendes hjem i det østlige London har politiet fundet ligene af tre personer. De er ikke endeligt identificerede.

Kendt skuespiller ramt af kræft kort efter konens død: Holdt det hemmeligt

Det, der nu er blevet fokus i sagen, er det faktum, at faderen til de to drenge også er forsvundet, men hans lig var ikke blandt de fundne i haven. Han blev sidst set den 16. december, hvor politiet havde ham til afhøring i forbindelse med hans kæreste og børns forsvinden, skriver The Guardian.

Jagt på far

Politiet leder nu i stor stil efter drengenes far, og her appelleres i stor stil til offentligheden, hvorfor billeder af Arthur Simpson-Kent også er blevet offentliggjort.

Bekræftet: Skuespillerinde og hendes børn er døde

– Vi beder fortsat om al information, der kan hjælpe os med at finde Sians partner. Hvis nogen har informationer om, hvor han er, eller hvor han har været siden den 16. december, så kontakt os venligst, siger Paul Monk fra Londons Metropolitan Police-afdelingen for mord og større forbrydelser ifølge The Guardian.

Sian Blake havde en større rolle i sæbeoperaen EastEnders i 1990’erne som Frankie Pierre. Blake medvirkede i 57 afsnit, inden hun forlod serien i 1997. Efter at have været med i serien Lov og Uorden, valgte hun senere at droppe skuespillet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu