Tredje gang i høet med Lene Beier

søndag d. 14. august 2016 kl: 11. 12 Af: Elo Christoffersen
LeneBeier_720x348px
- Jeg er simpelthen så glad for endnu engang at få lov at være Kirsten Giftekniv i Landmand søger kærlighed, siger Lene Beier. Foto: Anders Brohus / TV 2.

Lene Beier er klar med en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed'.

Nu begynder jagten på kærligheden for fem nye landmænd, der alle savner en kvinde at dele livet på gården med. I 11 nye programmer kan seerne følge landmændenes søgning efter den eneste ene.

Men de danske landmænd har travlt. Gården skal passes, dyrene skal fodres, og kornet skal høstes. Det levner ikke meget tid til at finde en dejlig kvinde at dele livet på landet med. Denne udfordring tager TV 2 op igen i tredje sæson af den populære programserie ‘Landmand søger kærlighed’, hvor fem landmænd får hjælp til at finde kvinden i deres liv.

Kendt TV-par skal være forældre

De fem landmænd, der leder efter en partner, er 22-årige Ruud fra Hobro, 24-årige Dennis fra Sønderjylland, 35-årige Michael fra Langeland, 44-årige Claus fra Skive og 60-årige Jens fra Østjylland.

Som i de to foregående sæsoner er det Lene Beier, der er vært på programmerne, hvor kærligheden forhåbentlig spirer. Og hun fungerer også som samtalepartner for de medvirkende.

– Jeg er simpelthen så glad for endnu engang at få lov at være Kirsten Giftekniv i ‘Landmand søger kærlighed’. Det er nu tredje sæson af programmet, og jeg håber, at vi endnu engang kan være med til at gøre en kæmpe forskel for nogle mennesker, og forhåbentlig føre dem sammen med deres eneste ene, siger Lene Beier i en pressemeddelelse.

Helt tæt på fem ærlige og modige landmænd

I de første sæsoner af ‘Landmand søger kærlighed’ er lidenskaben virkelig spiret frem af mulden, og sammenlignet med andre datingprogrammer på tv er kærlighedslivet faktisk lykkedes for mange af de medvirkende på grund af programmerne.

– Der findes næsten ikke noget mere livsbekræftende end kærlighed, og seerne kan glæde sig til endnu en sæson, hvor de kommer helt tæt på fem ærlige og modige landmænd, der virkelig har en drøm om at finde kærligheden. Og hvis man kigger på programmets historik, er fire ud af de ti landmænd, der har været med i de tidligere sæsoner, stadig sammen med den kvinde, de mødte i programmet – og jeg håber selvfølgelig, at sæson tre kan pynte yderligere på den statistik, siger Lene Beier.

Lene Beiers mand får sex til jul

I det første af de nye programmer tager Lene Beier ud for at besøge landmændene, og med sig har hun flere hundrede breve fra interesserede kvinder, der har set mændenes præsentationsvideoer på tv. Ud fra brevene skal landmændene vælge fem kvinder, som de vil mødes med.

Første program i sæsonen sendes på TV 2 tirsdag 16. august klokken 20.

Del din kommentar

Forsiden lige nu