Nu også Line Rafn: Tredje sangerinde på stribe i knæfald

onsdag d. 3. september 2014 kl: 7. 12 Af: Ritzau Fokus
 
Sangerinden Lina Rafn holdt en våd fødselsdagsfest, hvor en af gæsterne tabte den musikalske spirrevip. Dermed er hun den tredje sangerinde foruden Medina og Stine Bramsen, der har været udsat for knæskader over sommeren.

Sangerinden Lina Rafn holdt en våd fødselsdagsfest, hvor en af gæsterne tabte den musikalske spirrevip. Dermed er hun den tredje sangerinde foruden Medina og Stine Bramsen, der har været udsat for knæskader over sommeren. Foto: FLINDT MOGENS/free

Ligesom både Medina og Stine Bramsen døjer Lina Rafn nu også med ømme knæskaller. Hun blev tabt på gulvet af en af sine fødselsdagsgæster.

Først var det popdronningen Medina, dernæst Alphabeat-sangerinden Stine Bramsen og nu også X Factor-dommeren Lina Rafn.

Lina Rafn: Måske var jeg overmodig

Alle tre sangerinder har gennem sommeren været udsat for hver sin knæulykke, og senest er det altså Rafn, der må døje med ømme knæskaller.

Da Infernal-sangerinden den 12. august kunne puste 38 lys ud på lagkagen, fejrede hun det i denne weekenden med et kæmpe brag af en fødselsdagsfest på Sankt Gertruds Kloster i København. Her ville en af gæsterne bære den musikalske spirrevip, men endte med at tabe Rafn på gulvet, som hun mødte med knæene først. Det beretter hun på sin Instagram-profil.

“Det gik NED i nat på klosteret. Og jeg fortryder intet. Men det gør mit knæ. Hvem var det, der ville bære mig – og TABTE mig?! Avavavav!”

Trods tabet af Rafn havde sangerinden en “absurd fed aften” og “fortryder intet”. Hun bød på både mad og drinks og fik til gengæld en masse gaver indkasseret. Blandt andet flere flasker bobler, oplevelsesgavekort og blomster. Blandt gæsterne var reality-bloggeren Mascha Vang, der dog var ked af at måtte undvære sin arbejdende komikerkæreste Andreas Bo.

Lina Rafn er efter uheldet på benene igen, men værre gik det for Medina. Hun måtte aflyse en koncert efter sit møde med en betongulv, der gav blodige knæskaller. Også Stine Bramsen skrabede knæskallerne blodige, da hun snublede i sine kondisko.

Rafn om X Factor: Skræmmer mig for vildt

Rafn promoverer i øjeblikket sit dansksprogede projekt “Paw og Lina” sammen med den anden halvdel af Infernal-duoen, Paw Lagermann. Derudover er hun i øjeblikket ved at forberede sig på den ottende omgang X Factor, hvor hun igen sidder bag dommerbordet sammen med den originale dommertrio Remee og Thomas Blachman.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu