Trekantsdrama mellem superstjerner eskalerer

fredag d. 17. juni 2016 kl: 15. 42 Af: Ritzau Fokus
Så kærlige så Taylor Swift og Calvin Harris ud i april. Nu har de slettet alt om hinanden.
Så kærlige så Taylor Swift og Calvin Harris ud i april. Nu har de slettet alt om hinanden. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP
 

I starten af juni brød Taylor Swift og Calvin Harris. Nu har de slettet hinanden på de sociale medier, efter hun er set med Tom Hiddleston.

Det var ikke lang tid, Taylor Swift brugte på sofaen i fosterstilling med Kleenex i den ene hånd og en bøtte is i den anden.

Omkring to uger efter bruddet fra kæresten gennem 16 måneder, dj’en Calvin Harris, dukkede der torsdag billeder op af sangerinden i hede omfavnelser, finger-fletteri og kærlige kys med den fremadstormende skuespiller Tom Hiddleston, der for nylig kunne ses i den Susanne Bier-instruerede thrillerserie “Natportieren”.

Trekantsdrama eskalerer

Billederne blev taget af avisen The Sun på stranden i Watch Hill i Rhode Island, hvor “Shake It Off”-stjernen har en bolig, og nu eskalerer dramaet yderligere mellem den 26-årige amerikanske sangerinde, den 32-årige skotske dj og den 35-årige britiske skuespiller.

Selv om Harris efter bruddet skrev på Twitter, at der ikke lå drama bag, slettede han torsdag al kontakt til Swift på de sociale medier, og fredag har sangerinden så gjort det samme med eksen, og ligeledes slettet alle kærestebilleder af de to på Instagram.

Tweet slettet af begge parter

2. juni – dagen efter bruddet mellem Swift og Harris kom frem – delte dj’en et tweet på sin officielle Twitter-profil, som Swift gengav på sin profil, men også det er altså slettet nu fra begge parter af.

Det lød ellers sådan her:

– Den eneste sandhed er, at et forhold sluttede, og hvad, der er tilbage, er en enorm mængde kærlighed og respekt.

Torsdag adspurgte paparazzimediet X17 Online Harris, der var på vej i fitness, om han følte sig forrådt, efter billederne af eksen i armene på Hiddleston var kommet frem, svarede han kortfattet.

– Hun gør sin ting, lød det fra ham.

Verdenskendt musiker kørt galt - nu varsler modparten et stort sagsanlæg

Tavshed fra Taylor & Hiddleton

Hverken Tom Hiddleston eller Taylor Swift har udtalt sig om billederne af de to sammen.

Parret blev set danse venskabeligt sammen til The Met Gala tilbage i maj, mens Swift stadig var kærester med Harris.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

Se dansevideoen her:

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

A video posted by Carlos Souza (@carlossouza1311) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu