Trevor Noah: Sådan reagerede de kendte

tirsdag d. 31. marts 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Den sydafrikanske komiker Trevor Noah overtager rollen som vært for “The Daily Show” fra Jon Stewart. Foto: Bongiwe Mchunu/AP

Blandt andre Chris Rock, Charlize Theron og Piers Morgan ønskede Trevor Noah tillykke med sin nye rolle som vært på “The Daily Show”.

I 17 år har den legendariske Jon Stewart styret “The Daily Show” med hård hånd og skarp satire.

Men det er slut nu. Stewart trækker sig tilbage, og overlader sin ikoniske værtsstol til den relativt ukendte sydafrikanske komiker Trevor Noah, der siden december har været tilknyttet tv-programmet.

Jon Stewart-afløser begynder i september

Og da historien om Noahs nye værtsrolle mandag kom frem, eksploderede de sociale medier med reaktioner på generationsskiftet i “The Daily Show”.

– Tak til præsident Obama, jokede komikeren Chris Rock således på sin Twitter-profil.

På samme måde brugte den britiske journalist og tv-vært Piers Morgan Twitter til at udtrykke sin begejstring over showets nye vært, og samtidig gav han også Noah et godt råd med på vejen.

– Tillykke til Trevor Noah for at lande rollen som vært på “The Daily Show”. Mit bedste råd er, at du skal bruge masser af tid på at belære amerikanerne om deres våbenkontrol. Det virkede i hvert fald for mig, skriver han med en slet skjult hentydning til amerikanernes store vrede mod britens evige harceleren mod den skydeglade nation.

Også skuespillerinden Charlize Theron brugte Twitter til at ønske sin 31-årige landsmand tillykke med det nye job.

– Stort tillykke til min med-sydafrikaner Trevor Noah! Jeg glæder mig ustyrligt til at se dit talent skinne igennem hos “The Daily Show”, skriver hun.

Den præcise dato for Jon Stewarts sidste aften i værtsstolen er endnu ikke offentliggjort, men sikkert er det, at det bliver i løbet af 2015.

Se Chris Rock reagere på Trevor Noahs forfremmelse her: https://twitter.com/chrisrock/status/582519368489295872

Og Piers Morgan her: https://twitter.com/piersmorgan/status/582556020364308480

Og Charlize Theron her: https://twitter.com/CharlizeAfrica/status/582735067170021376

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu