Trine Gadeberg: – Hvorfor skal jeg altid være den pæne blondine?

søndag d. 29. november 2015 kl: 19. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Vi mangler kvinder, der tør slippe forfængeligheden, mener Trine Gadeberg. Foto: Facebook

Vi mangler kvinder, der tør slippe forfængeligheden, mener Trine Gadeberg. Foto: Facebook

Trine Gadeberg efterlyser flere kvinder, der tør være sig selv og slippe kontrollen

– Hvorfor skal jeg altid være den pæne blondine, som laver et oplæg til en mandlig skuespiller, som så har den sjove replik? spørger Trine Gadeberg i et interview med Ugebladet Søndag.

Overvældet vinder af Årets Dirch: -Havde ønsket, min mor kunne have oplevet det

Trine Gadeberg har sammen med de tre andre kvinder i City Singler skabt et univers, hvor det er “tilladt” at tale om alt fra toiletbesøg til skedesvamp.

Og det er befriende, mener sangerinden. Siden hun begyndte at spille revy, har det irriteret hende, at de sjove replikker af en eller anden grund altid endte hos mændene. Hun begyndte at sætte spørgsmålstegn ved det efter cirka 10 år på scenen.

Kvinder tør ikke være sjove fuldt ud

Trine Gadeberg så gerne, at flere kvinder turde slippe kontrollen.

– Vi kvinder er tit så pæne, så strukturerede og så dominerende rundtomkring i hjemmene. Nogle gange er det bare rart, at der lige går hul på dem, når vi kommer hjem med Netto-poserne, siger hun til ugebladet.

Hun fortæller, at der ikke er ret mange kvinder, der tør være sjove fuldt ud. De kan klæde sig ud, men selvironien findes stort set ikke.

Grand Prix-sangerinde har mistet sin mor: - Jeg er i dyb sorg

Hun tilkendegiver, at der er sket en udvikling de senere år, hvor flere kvinder tør stille sig i forreste række og tør slippe forfængeligheden. Men hun vil gerne se flere:

– Det handler om at slippe kontrollen og kaste forfængeligheden over bord og gå all in. Hvis man tør gå derud, så er det der, humoren er, slutter hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu