Triste Alexandra: -Nikolai tager ikke telefonen

mandag d. 10. september 2018 kl: 14. 25 Af: Peter Koch

Det skulle være første gang, at Alexandra har oplevet det.

Det giver for de fleste mødre mening at ringe, når en af familiens sønner fylder år. Men for grevinde Alexandra viste det sig at være umuligt at få fat på Nikolai, da han fyldte 19 år 28. august. Det skriver Se og Hør.

Grunden til, at Nikolai ikke tog telefonen, bunder dog ikke nødvendigvis i, at han ikke gad tale med sin mor. Prinsen aftjener i øjeblikket sin værnepligt, og han er i den forbindelse ved at uddanne sig til løjtnant på Hærens Sergentskole i Varde.

Ifølge ugebladet gjorde det ondt på Alexandra, at hun ikke formåede at få kontakt til Nikolai, at hun ikke fik sagt tillykke.

– Grevinden kunne ikke kontakte Nikolai, og det er første gang, hun ikke har kunnet tale med ham på en fødselsdag. Det gjorde hende trist, siger grevindens privatsekretær Helle von Løvgreen, til Se og Hør.

Dus med kolleger

Som et led i Nikolais uddannelse kommer forsvaret altså før telefonsamtaler med mor og far, og det ligger i fin forlængelse af historien om prinsens uddannelse, som den er blevet fortalt den seneste tid.

Derfor talte prins Nikolai ikke i telefon med Alexandra på sin fødselsdag

Som Kendte.dk tidligere har fortalt, modtager Nikolai ikke positiv særbehandling, bare fordi han er prins.

Se billederne: Disse kendte og kongelige fejler det samme som kronprinsen

Det blev i starten af august afsløret i B.T., at Nikolai fra starten har gjort det klart, at han ikke vil modtage særbehandling, mens han uddanner sig.

Dermed er han også dus med kollegerne på kassernen, hvilket man kan læse mere om hos Se og Hør i artiklen om, hvordan prinsen tituleres på kassernen. 

Del din kommentar

Forsiden lige nu