Tro kurerer sygdomsramt souldiva

onsdag d. 21. august 2013 kl: 21. 44 Af: Ritzau Fokus
 

Det er ikke kun den traditionelle lægevidenskab, der har kureret Aretha Franklin for hendes for offentligheden ukendte sygdom. Foto: Scanpix/Saul Loeb

En uges afsked med dronningen: Sådan bliver begravelsen

Lægevidenskaben har ikke været den eneste medicin for Aretha Franklin. Hun er blevet behandlet af Gud.

Tro kan flytte bjerge.

Og tilsyneladende også flytte en ellers alvorlig sygdom ud af kroppen. Det mener i hvert fald den 71-årige souldiva Aretha Franklin, der i længere tid har døjet med en ikke nærmere specificeret sygdom.

Men det er snart fortid for den aldrende sangdronning, der nu melder sig 85 procent rask ifølge MSN Entertainment.

– Mine behandlinger går virkeligt godt. Både min læge og alle andre, der så min sidste CAT-skanning, siger, at det her er mirakuløst, fuldstændigt mirakuløst, siger Franklin.

Men det er ikke kun den traditionelle lægevidenskab, der har kureret divaen for hendes for offentligheden ukendte sygdom.

– Jeg talte med Smokey Robinson (soullegende, red.), min ældste og bedste ven Smokey, om det faktum, at nogle læger ikke er særligt velbevandrede i troshealing. Og Smokey sagde, “Tja, de ved bare ikke, hvem din healer er”, fortæller hun.

Kan give splid: Queen of Soul har ikke efterladt et testamente

Trods de gode udsigter er sangerinden dog stadig ikke i fuld vigør. Først til februar kan hendes fans opleve den til den tid forhåbentligt helt raske soulstjerne i New York.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu