Trods mor i fængsel i årevis: -Jeg havde den fedeste barndom

torsdag d. 8. september 2016 kl: 12. 03 Af: Ritzau Fokus

Linse Kesslers datter mener, hun har haft en god barndom, til trods for sin mors mange år i fængsel.

Gennem ni sæsoner har danskerne fulgt den farverige Kessler-slægt i “Familien fra Bryggen”, hvor tre generationer af kvinder fra Bryggen tager os med ind i deres hverdag.

Linse opfylder Lebbe Lones store ønske

Men selv om familien på tv er præget af sammenhold, har særligt den 26-årige Stephanie Karma Christiansen, der går under navnet Geggo, ikke haft en nem opvækst.

Linse var i fængsel under Geggos opvækst

Da Stephanie Karma Christiansen voksede op, sad hendes mor, Linse Kessler, nemlig flere år i fængsel. Det mener Stephanie dog ikke ligger hende til last.

– Jeg havde den fedeste barndom. En psykolog ville måske sige, min opvækst kunne have været bedre, men det skal jeg selv vurdere. Og jeg har haft den fedeste barndom, hvis du spørger mig, siger Geggo og fortsætter:

– Det er måske fordi, jeg ikke kan gå tilbage og ændre det. Men i stedet for at sidde og spille violin og græde snot, har jeg accepteret, hvordan det er.

– Jeg er ikke fan af dem, der bebrejder deres forældre, siger hun og påpeger, at hun godt kan forstå, hvis man bebrejder sine forældre en traumatisk barndom.

– Men det har jeg ikke haft, understreger Geggo.

Geggo blev mor

I februar fik Geggo selv datteren Alba med sin kæreste, Cengiz Salvarli.

– Det er vigtigt for os at opdrage Alba, så hun bliver høflig og har respekt for andre mennesker, siger det lykkelige par, der også er enige om, at Alba skal have en masse kærlighed.

– Vi går ikke ind for alle de der nymoderne metoder med, at barnet skal ligge og græde, til det sover. Vi synes, man skal elske og omfavne sit barn, frem for at det skal lære at sove eller dit og dat, siger Stephanie Karma Christiansen.

– Det kan godt lyde lidt hippieagtigt, men det er sådan, der er, slår Geggo fast.

Den tiende sæson af “Familien fra Bryggen” begynder torsdag klokken 20 på TV3.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu