Trolls får endnu en tur i Hollywood

søndag d. 5. marts 2017 kl: 15. 13 Af: Elo Christoffersen
Justin Timberlake and Anna Kendrick attend a photocall to promote the film Trolls at the London Eye, in London, Justin Timberlak, Justin Timberlake
Trolls 2 ventes at få premiere i 2020. Foto: PETER NICHOLLS/Scanpix (Arkivfoto)

Der er en efterfølger på vej til den populære Trolls-film.

Animationsfilmen ’Trolls’, hvis karakterer og univers bygger på træ- og vinyldukker skabt af nordjyske Thomas Dam i 30’erne, får igen en tur på det hvide lærred.

Gidseldrama med dansk fotograf bliver til spillefilm

Det skriver DR Nordjylland.

Også planer om en tv-serie

Trolls, der havde premiere i efteråret, har på verdensplan solgt biografbilletter til en værdi af 2,4 milliarder kroner, og filmselskabet Universal Dreamworks Animation har nu afsløret, at en 2’er vil være klar til visning i april 2020.

Derudover er der også planer om en tv-serie, oplyser Calle Østergaard, direktør for Dam Things A/S, som distribuerer rettighederne.

– Dreamworks har fået det indtryk, at det univers som troldene er en del af er bæredygtigt, og at der er en god interesse fra børnene for både at kunne se filmen og at komme i kontakt med universet igennem eksempelvis legetøj, siger han til DR Nordjylland.

Game of Thrones-stjerne i dansk drama: -Seriens succes har åbnet døre

– Jeg tror, det bliver rigtig godt. Der er gode muligheder for, at det bliver en kanon succes, fortsætter Calle Østergaard.

Karaktererne i den nye Trolls-film vil ligesom den første få lagt stemmer til af amerikanske Justin Timberlake og Anna Kendrick.

Del din kommentar

Forsiden lige nu