Metal-trommeslager har tabt kampen mod kræft

torsdag d. 10. maj 2018 kl: 19. 29 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk
trommeslager har tabt kampen mod kræft
Anerkendt amerikansk trommeslager har tabt kampen mod kræft. PR-foto: Zildjian.com

I det seneste år har den anerkendte trommeslager Ben Graves kæmpet for at overvinde en dyster kræft-sygdom. Det lykkedes ikke - og den 46-årige musiker døde onsdag 9. maj på grund af komplikationer.

Den anerkendte rocktrommeslager Ben Graves var på stikkerne for flere forskellige orkester – blandt andre “Murderdolls“, “Dope” og “Pretty Boy Floyd”.

Det skriver mediet Blabbermouth på sin hjemmeside.

Benny Andersen er død

Men den dygtige trommeslager har tabt kampen mod kræft, efter at have kæmpet med den forfærdelige sygdom i mere end 11 måneder.

Han blev bare 46 år gammel – og nyheden, der blevet slået op på Facebook af Ben Graves’ kæreste, har lammet de mange fans.

Havde holdt sin sygdom hemmelig

Trommeslageren, der primært gjorde det i heavy metal, havde således ikke fortalt offentligt, at han var syg.

Derfor ramte nyheden hårdt. Du kan se opslaget fra Lydia, som kæresten hedder, her (artiklen fortsætter under billedet):

Opslaget er blevet delt næsten 1500 gange, siden det blev lagt op natten til torsdag.

Har altid villet være trommeslager

Ben Graves var medlem af “Murderdolls” fra 2002 til 2004, og han fortalte senere i et interview med mediet Metalliville, at den oplevelse ændrede hans liv.

– Der fik jeg vist en musikalsk verden, som jeg altid bare havde fantaseret om. Det var et godt udgangspunkt for min karriere at være en del af Murderdolls”, fortæller Ben Graves.

Ikonisk sportsstjerne død: Satte flere rekorder

I det samme interview fortalte Ben Graves, at han altid har villet være trommeslager.

– Da jeg først kom i gang med musik, var det aldrig et reelt spørgsmål, hvilket instrument jeg skulle spille. Alle vennerne købte guitarer, men jeg har altid været tiltrukket af trommer, fortalte han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu