Træt af lillesøster

tirsdag d. 28. oktober 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kylie Minogue var meget træt af sin lillesøster, Dannii Minogue, da de voksede op sammen. Kylie fortæller i et interview med det tyske Brigitte, at hun på et tidspunkt fik nok af, at dele værelse med sin søster, og værelset blev nødt til at blive delt op. Det var den eneste måde, Kylie kunne få lidt fred fra sin søster på.

Kronprinsen klar til at køre på den store klinge

Søstrenes forældre satte derefter et klædeskab op midt i værelset, for at dele det i to. Problemet var bare, at klædeskabet kunne åbnes fra begge sider, så søstrene blev ved med at irritere hinanden. Det største problem var, at Kylie gerne ville have sit tøj for sig selv, men Dannii blev ved med at hugge det sejeste af Kylies tøj fra klædeskabet.

Kylie udtaler, at hun har det bedre sammen med Dannii nu, end da hun først flyttede til London. “Jeg flyttede først til London, og på et tidspunkt flyttede Dannii også hertil. Jeg har altid følt, at jeg skulle beskytte min søster. Hun var meget ung da hun flyttede hertil, men nu er hun blevet en voksen kvinde, og derfor har vi det meget bedre sammen nu,” udtaler Kylie. Nu ser Dannii op til Kylie, og hun er meget stolt af, at Kylie hjalp hende med at indspille hendes album. Det er jo ikke alle og enhver der får hjælp af Kylie Minogue.

Del din kommentar

Forsiden lige nu