Træt af rygter om romance

fredag d. 9. maj 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Reene Zellweger er blevet træt af at høre rygter om, at hun dater George Clooney. ”Hvis jeg gik ud med manden, så havde jeg da ikke benægtet det”, siger hun.

De to har begge -flere gange- forsøgt at forklare, at de bare er venner. Zellweger føler efterhånden, at hun taler for pressens døve ører. Men nu forsøger hun igen og selvom der ikke er romantik mellem dem, så holder hun tydeligvis meget af vennen:

Tv-vært død af aggressiv sygdom

Zellweger siger: ”Hvis George var min kæreste, så havde jeg selvfølgeligt sagt: ”Har du mødt min kæreste, George Clooney”. Jeg dater ikke George, og det er synd, for det burde enhver dame gøre. Han er fantastisk, en kær ven og en mentor. Og han fornyr min tro på menneskeheden”

Del din kommentar

Forsiden lige nu