Tæt på Michael Jackson

tirsdag d. 4. februar 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tv-journalisten Martin Bashir har helt exceptionelt fulgt Michael Jackson i 8 måneder, og det er der kommet en spændende dokumentarfilm ud af. I programmet fortæller Michael Jackson blandt andet, at han nye søn, Prince Michael II, er kommet til verden ved hjælp af en rugemor, som Michael Jackson ikke kender. Han siger også, at hans største drøm er at adoptere en dreng og en pige fra hver eneste kontinent i verden.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Popstjernen fortæller også, at han kun har fået to plasticoperationer i hele sit liv, og at han bestemt ikke ser noget galt i at sove sammen med sine egne og andres børn. “Noget af det smukkeste man kan gøre, er at dele sin seng med andre”, udtaler han, og den bemærkning falder ikke i god jord, fordi Jackson i 1993 blev udråbt som pædofil. En anklage han senere afviste på tv.

Martin Bashir har også fulgt Michael Jackson til Las Vegas, hvor stjernen brugte 40 millioner kroner på en enkelt shoppetur, og journalisten siger, at han både finder Michael Jackson meget charmerende, men også tror, at han er en smule sindsforvirret.

Det spændende dokumentarprogram er blevet vist på den engelske tv-kanal ITV1.

Del din kommentar

Forsiden lige nu