Tusindvis af teenagere amok over One Direction-exit

torsdag d. 26. marts 2015 kl: 8. 54 Af: Ritzau Fokus
 
One Direction er blevet et medlem mindre, efter Zayn Malik (nummer to fra højre) har forladt gruppen.

One Direction er blevet et medlem mindre, efter Zayn Malik (nummer to fra højre) har forladt gruppen. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Efter Zayn Malik onsdag aften valgte at forlade boybandet One Direction, sørger tusindvis af teenagepiger på de sociale medier.

Efter fem år i rampelyset trækker Zayn Malik sig fra boybandet One Direction.

Det kom frem på bandets officielle Facebook-side tidligt onsdag aften, og siden Maliks exit blev offentlig, er de sociale medier eksploderet med beskeder fra unge piger, der sørger over nyheden.

Kendispar går hvert til sit

Mere end 175.000 kommentarer har Facebook-opslaget således fået i skrivende stund, ligesom et af de mest populære hashtags på Twitter lige nu er #AlwaysInOurHeartsZaynMalik, hvilket på dansk betyder “du vil altid være i vores hjerter Zayn Malik”.

22-årige Malik vælger at forlade det populære boyband, fordi han vil prøve at leve et liv, hvor han ikke konstant er omgivet af skrigende fans og blitzende kameraer.

– Jeg vil gerne undskylde til de fans, jeg skuffer, men jeg er nødt til at gøre, hvad der føles rigtigt. Jeg forlader One Direction, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som har mulighed for at slappe af og ikke hele tiden være i rampelyset, siger han.

Bandets fire resterende medlemmer fortsætter med at lave musik sammen, og selv om de er kede af Maliks beslutning, har de ikke andet end respekt tilovers for ham.

– Vi er rigtig kede af at se ham gå, men vi respekterer hans beslutning og sender ham al vores kærlighed i fremtiden. De sidste fem år har været mere end fantastiske, og vi har gået så meget igennem, at vi altid vil være venner, udtaler bandet.

Popstjerne ringer til 14-årigt offer fra Manchester terrorangreb

One Direction-medlemmerne mødte hinanden som deltagere i X Factor i Storbritannien i 2010, og siden er bandet blevet en af verdens allermest populære musikgrupper.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu