TV 2 sender Lotte Mejlhede til Bruxelles

mandag d. 24. juni 2013 kl: 18. 49 Af: Ritzau Fokus
 

Lotte Mejlhede smutter til Belgien til nytår. Foto: Foto af Miklos Szabo, TV 2  / POLFOTO

Lotte Mejlhede bliver TV 2’s Europa-korrespondent i Bruxelles. Olav Christensen skal hjem og lave politisk journalistik på Christiansborg.

TV 2 News’ politiske vært og frontfigur, Lotte Mejlhede, skifter dansk politik ud med europæisk og international politik.

Dagens Fødselar: Lotte Mejlhede

Det gør hun, når hun til årsskiftet bliver TV 2’s nye Europa-korrespondent med base i Bruxelles. Det skriver stationen i en pressemeddelelse.

Mejlhede afløser Olav Christensen, der efter fem år i Bruxelles vender tilbage til Danmark for at blive Christiansborg-reporter for TV 2 og TV 2 News.

– Lotte Mejlhede har dækket dansk politik – og relationen til EU – i mange år på TV 2 og TV 2 NEWS, og hun er det helt rigtige valg, når EU og europæisk politik skal gøres endnu mere relevant og nærværende for TV 2’s seere, siger nyhedsdirektør Michael Dyrby.

46-årige Lotte Mejlhede kom til TV 2 som vært i 1996 fra en stilling på Berlingskes Christiansborg-redaktion. Siden 2006 har hun været vært på TV 2 News, bl.a. på det politiske magasin ‘Tirsdagsanalysen’.

Del din kommentar

Forsiden lige nu