TV 2s Cecilie Beck hårdt ramt af affærerygter

tirsdag d. 9. juli 2013 kl: 12. 34 Af: Ritzau Fokus
 

Den kendte tv-vært forsøgte at skyde rygtet ned ved at skabe et nyt. Foto: Miklos Szabo/TV 2

En flink chef førte til sejlivede rygter om en affære, trods det handlede om lift hjem fra arbejde.

Som ung journalist sagde Cecilie Beck for år tilbage glad ja til at få lift til toget af en betydeligt ældre redaktør, når aftenens udsendelser var færdige.

Kendt nyhedsvært har oplevet seer, som onanerede til hendes nyhedsudsendelse

Men det satte gang i sejlivede rygter om, at de to i virkeligheden havde en affære, fortæller den populære tv-vært nu selv til Søndagsavisen, skriver BT.

– Dengang jeg startede på TV 2, gik der et hårdnakket rygte om, jeg havde en affære med en redaktør, der var 25 år ældre end mig, lyder det fra Cecilie Beck, som fortsætter:

– Det var, fordi han var så venlig at køre mig ned til toget hver aften, når udsendelsen var slut. Så der var åbenbart nogen, der havde set os stige ind i den samme bil og køre af sted.

Den opfindsomsomme, blonde journalist valgte i et forsøg på at bremse rygtet at starte et nyt om sig selv.

– Det synes jeg, var sjovt, så jeg prøvede selv at sætte et kontrarygte i gang om, at jeg også havde en affære med en kvindelig redaktør på min egen alder. Men den bed sig aldrig rigtig fast, forklarer hun til avisen.

Danske kendisser stikker af på solrig sommerferie

Cecilie Beck er i dag studievært på TV 2 Nyhederne, og hun blev i november 2010 gift med kollegaen Rasmus Tantholdt i Thailand.

Kilde:

Del din kommentar

Forsiden lige nu