Tv-babe: Her er mit hedeste kollega-kys

fredag d. 18. oktober 2013 kl: 11. 45 Af: Ritzau Fokus
 
Hun har kysset med kendisser, som savlende teenagepiger kun turde drømme om. Men hvem var mon bedst?

Hun har kysset med kendisser, som savlende teenagepiger kun turde drømme om. Men hvem var mon bedst? Foto: wikimedia free

Skuespiller Tiffani Thiessen har kysset en del teenageidoler i sin karriere. Nu røber hu, hvem af de mange kendte mænd, der kysser bedst.

Hun har delt mundvand med sex-symboler som Mark-Paul Harry Gosselaar, Tim DeKay og Luke Perry – vel at mærke i professionelt øjemed.

Tiffani Thiessen er blevet mor igen

Den 39-årige skuespillerinde Tiffani Thiessen har en lang række hede, fiktive forhold bag sig, blandt andet i de to ungdomsserier “Saved By The Bell” og “Beverly Hills 90210”, hvor hun opnåede kendisstatus.

Nu røber hun i tv-programmet E! News, hvilken medspiller, der var den bedste kysser.

Var du en sukkende teenagepige i 1990’erne, er du næppe overrasket over resultatet. Det var nemlig Luke Perry, der gav Tiffani Thiessen de hedeste filmkys. Han spillede hjerteknuseren Dylan McKay i den oprindelige “Beverly Hills 90210”, og havde en kort affære med Thiessens rolle, Valerie.

– Min første kyssescene i 90210 var med ham, så han sagde til mig, “Drik noget meget varmt vand. Det gør kys virkeligt hede”, fortæller den mørkhårede skuespillerinde.

I løbet af sin medvirken i serien formåede Tiffani Thiessen i skikkelse af Valerie faktisk at teste de fleste mandlige medspilleres kysseevner.

Beverly Hills-babe er gravid

Privat kysser hun nu kun med ægtemanden, Brady Smith, som hun har en treårig datter med.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu