Tv-landmand Jens trodser tvivlen: Klar til kærlighed

onsdag d. 28. september 2016 kl: 11. 01 Af: Ritzau Fokus
168941
Hos Jens skal kvinderne med i haven og plante nogle nye blomster - og her gør kvinderne alt hvad de kan for at få deres landmands opmærksomhed. Foto: Blu/ TV2.

Bypigen Bente skal ikke tvivle på, at Jens fra Landmand søger kærlighed er klar til et nyt forhold, siger han.

I tirsdagens udgave af “Landmand søger kærlighed” trækker bypigen Bente landmanden Jens til side og spørger, om han nu også er ovre sin ekskone.

Den 60-årige landmand, Jens Overgaard, har tidligere i programmet fortalt, at han var gift med sin ekskone i over 30 år, men altså i dag er helt ovre ægteskabet.

Men pigerne – og især Bente – er stadig i tvivl.

– Hun syntes nok, at der var meget feminint i huset. Hun nævnte for eksempel hjertepuden, som jeg havde lagt i sengen, da de kom og skulle bo hos mig. Men det var ikke engang mig, der havde foreslået at lægge den der. Det var en af pigerne fra produktionsholdet, fortæller Jens.

Referer til sig selv i flertal

De feminine islæt i huset gør blandt andet, at Bente i tirsdagens program spørger ind til, hvorfor Jens ofte refererer til sig selv i flertal. Altså ved at sige “vi” i stedet for “jeg”, men det handler slet ikke om, at han savner ekskonen, uddyber han.

– Jeg tror bare, at det er et jysk udtryk. Nogle gange har Lene (Beier, der er værtinde på programmet, red.) spurgt, hvem “vi” er, hvortil jeg kun kan svare, at det jo nok er mig og hunden. Men det kan folk tage som de vil, griner den 60-årige landmand, der bor med sin hund Pippi.

Kendt TV-par skal være forældre

– Bente vil jo også gerne, at jeg slår i bordet og siger, at jeg er ovre min ekskone, men det er bare ikke min væremåde. Det er derfor, jeg siger: “Jeg syntes, at jeg er færdig med min ekskone”, forklarer han om episoden i haven, hvor han forklarer sin ene bejler, at han altså er helt ude af sit tidligere ægteskab.

Fint forhold til ekskone

Det er desuden ingen hemmelighed, at Jens’ forhold til sin ekskone i dag, med egne ord, er helt fint.

Det er også ekskonen, der har foreslået, at Jens skulle finde sig en ny kæreste, som kunne holde ham ved selskab på gården, fortæller han.

Landmand søger kærlighed: Par er gået hvert til sit

“Landmand søger kærlighed” bliver vist hver tirsdag på TV2 klokken 20.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu