Tv-løvinde sælger sit mini-slot

onsdag d. 16. december 2015 kl: 18. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Kan du skaffe i omegnen af 17 mio. kr.? Så kan du blive ejer af Birgit Aabys slotlignende palæ i Bagsværd nord for København, skriver Boliga.dk.

Den 47-årige virksomhedsejer, der i år er blevet kendt i den brede offentlighed som investor i DR’s iværksætterserie ‘Løvens Hule’, satte i sidste uge sin villa til salg for den nette sum af 16,8 mio. kr., og beviste dermed, at der er gode penge at tjene i rengøringsbranchen, hvis man sidder på toppen af kransekagen.

En holden kvinde

Birgit Aaby stiftede for 20 år siden rengøringsvirksomheden Combi Service, som med 200 ansatte og en omsætning i nærheden af 100 mio. kr. har gjort hende til en holden kvinde.

Nogle af pengene brugte hun på at købe den slotlignede ejendom i Bagsværd, og hvis man har ambitioner om at købe den, kan man blandt andet se frem til 568 etagemeter bolig fordelt på hovedhus og sidebolig,  en grund direkte til en skovsø og en stor gårdplads med fjernbetjent støbejernsgitter. Grunden er ‘parklignende’ og breder sig ud over 5.379 kvadratmeter.

Villaen er med sin pris på 16,8 mio. kr. nummer to på listen over de dyreste villaer, der nogensinde har været udbudt i Bagsværd.

Se billederne øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu