Tv-præst erkender: Gjorde noget frygteligt

lørdag d. 20. december 2014 kl: 11. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Stephen Collins understreger, at krænkelserne af de tre piger fandt sted, længe før han indtog rollen som præsten og familiefaren Eric Camden i hitserien “I den syvende himmel”. Foto: Seth Wenig/AP

Den amerikanske skuespiller Stephen Collins indrømmer at han opførte sig krænkede over for tre mindreårige piger.

Den elskelige præst og familiefar Eric Camden fra serien “I den syvende himmel” blev i efteråret sat i et lidt andet lys, da Stephen Collins, der spiller rollen i den populære serie, blev anklaget for have krænket tre mindreårige piger.

Nu står den 67-årige skuespiller selv frem og indrømmer, at han opførte sig uanstændigt. Det skriver People Magazine.

– For 40 år siden gjorde jeg noget forfærdeligt og forkert, som jeg har arbejdet på at gøre godt igen lige siden, fortæller skuespilleren i en pressemeddelelse i følge magasinet.

Indrømmelsen kommer efter, at Stephen Collins ekskone, Faye Grant, tidligere på året offentliggjorde lydoptagelser fra parrets terapisession.

På lydoptagelsen, som blev offentliggjort på mediet TMZ’s hjemmeside i oktober, indrømmer Collins at have opført sig usædeligt over for tre mindreårige piger.

I et nyligt tv-interview med Yahoo understreger den kendte skuespiller imidlertid, at han ikke er, hvad man vil betegne som pædofil.

– Jeg var forstyrret i mine tanker, da jeg gjorde det, jeg gjorde. Men jeg er absolut ikke tiltrukket – hverken fysisk eller seksuelt – til børn. Det er jeg bare ikke, understreger han.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu