Laver narkoafsnit efter stjernes død

tirsdag d. 6. august 2013 kl: 12. 55 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespilleren Cory Monteith døde af en overdosis 13. juli. Foto: Colourbox

Serie-stjerner sørger over kollegas død

Efter Glee-stjernen Cory Monteiths nylige død, skriver TV-serien ham ud af et nyt afsnit om stofmisbrug.

TV-serien Glee og dens fans bliver fra og med 3. afsnit i næste sæson nødt til at undvære karakteren Finn, som blev spillet af den afdøde Cory Monteith.

Skuespilleren døde af en overdosis 13. juli, og nu vil TV-serien sætte fokus på netop stofmisbrug i det afsnit, hvor Finn ikke længere synger med. Det skriver Rolling Stone Magazine.

– Afsnittet skal direkte behandle omstændighederne omkring Corys død og stofmisbruget i særdeleshed, sagde Fox’ underholdningschef Kevin Reilly ifølge ET Online.

Underholdningschefen sagde ikke direkte, at Finn vil dø af en overdosis lige som Glee-stjernen selv. Men TV-holdet vil sammen med instruktøren Ryan Murphy lave nogle korte, små film, hvor de taler direkte til seerne om stofmisbrug.

Derudover skal overskuddet fra musikken i 3. afsnit gå til at oprette en fond, som skal ære Cory Monteiths minde.

Der har tidligere været tale om at udsætte optagelserne til de næste afsnit på grund af den 31-årige skuespillers død. Men TV-seriens skaber og instruktør, Ryan Murphy, har for nyligt sagt, at de fortsætter.

– Vi har besluttet, at det bedste for alle er at komme tilbage til arbejdet og være sammen med mennesker, der kendte ham og elskede ham, så alle kan sørge sammen, fortalte Ryan Murphy.

GALLERI: Disse kendte døde i 2013

TV-serien er tilbage 26. september, men vil så tage en pause, hvor producerne får tid til at beslutte, hvordan de skal fortsætte.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu