Tv-stjerne sagsøger skønhedsfirma

onsdag d. 27. januar 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Det kan komme til at koste kassen for et canadisk firma, at de har brugt skuespilleren Sofia Vergara til at promovere deres produkter.

Det er ikke hvem som helst, skønhedsfirmaet Venus Concept har lagt sig ud med. På finansmagasinet Forbes' liste over de mest magtfulde kvinder i 2015, rangerer Vergara som nummer 57.

Det er ikke hvem som helst, skønhedsfirmaet Venus Concept har lagt sig ud med. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

“Modern Family”-skønheden Sofia Vergara går nu rettens vej, fordi hun mener, at firmaet Venus Concept, der blandt andet laver hudplejeprodukter, har misbrugt hendes navn.

Og det er ikke småpenge, som skuespilleren med de colombianske rødder kræver som kompensation. Ifølge People Magazine, der har fået adgang til retsdokumenterne, kræver Vergara nemlig 103 millioner kroner af skønhedsfirmaet.

Disse tv-skuespillerinder har scoret kassen i år

Sofia Vergara mener, at Venus Concept uden tilladelse har brugt hendes navn til at promovere et produkt, som strammer huden op.

– Vergara prøvede Legacy-behandlingen, men kunne i sidste ende ikke lide det, fordi hun syntes, at det var et spild af tid og penge uden nogen resultater, står der i søgsmålet ifølge People.

Afviser samtykke

Den 43-årige skuespiller, der blandt andet har medvirket i “Four Brothers” og “Fading Gigolo”, uploadede i 2014 et billede af sig selv på det sociale medie WhoSay, hvor hun fik en af firmaets behandlinger.

Hun afviser dog kraftigt, at hun har givet samtykke til at reklamere for firmaets produkter som en del af en international kampagne, og hun henviser til, at hun “flere gange” har henvendt sig til det canadiske firma for at få dem til at stoppe med at bruge hendes navn.

De amerikanske kendisser hylder fædrelandet

Vergara, der fik sit tv-gennembrud på den spansksprogede tv-kanal Univisón, har tidligere haft sponsoraftaler med CoverGirl, Head & Shoulders og Pepsi.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu