Tv-stjernes søn skal overtage fars forretning

mandag d. 16. juni 2014 kl: 8. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Simon Cowell vil have sin nyfødte søn til at overtage hans forretningsimperium.

Simon Cowell vil have sin nyfødte søn til at overtage hans forretningsimperium. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP IMAGES

Står det til Simon Cowell, skal hans nyfødte søn overtage X-Factor-dommerens tv- og musikvirksomhed Syco, når han bliver ældre.

For langt de fleste fire måneder gamle babyer handler livet ikke om så meget andet end at spise og sove.

Kendt TV-talent er død - kun 54 år gammel

Men noget tyder på, at Simon Cowells nyfødte søn snart skal til at læse nogle bøger om, hvordan man driver en forretning. Hans kendte far, der ejer tv- og musikvirksomheden Syco, har nemlig store planer om, at sønnen en dag skal overtage hans virksomhed.

– Jeg vil helt alvorligt gerne have, at han kommer til at arbejde i den samme branche, som jeg arbejder i. Og med tiden skal han også overtage min forretning, det er helt klart planen, siger den kontroversielle tv-stjerne til The Sun.

Og for den 54-årige englænder kan det åbenbart ikke gå stærkt nok med at introducere sin søn Eric for underholdningsbranchen.

– I den kommende tid får vi rigtig travlt med auditions til den nye sæson af X-Factor, og jeg tager måske Eric med til nogle af optagelserne, siger den kendte musikproducer.

Selv om Cowell helst ser, at hans søn får et arbejde som forretningsmand, kan han også acceptere det, hvis sønnen vælger at blive sanger.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

– Jeg ville have det fint med, at Eric blev sanger. Men jeg fortæller ham det ligeud, hvis han ikke kan finde ud af det, siger Cowell, der er kendt for at sige sin ærlige mening som dommer i diverse musikalske talentprogrammer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu