Tv-vært: Her er min lille surprise-baby

tirsdag d. 16. februar 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Efter fertilitetsproblemer overraskede Tyra Banks alle i slutningen af januar ved at annoncere, hun var blevet mor.

Tyra Banks har endelig fået ønsket om en baby opfyldt.

Tyra Banks har endelig fået ønsket om en baby opfyldt. Foto: Peter Kramer/AP

Efter at være brudt sammen på tv og åbenhjertigt fortalt om sine mislykkedes reagensglasbehandlinger og fertilitetsproblemer skete miraklet endelig for Tyra Banks i slutningen af januar.

Ved hjælp af en rugemor blev den 42-årige forhenværende supermodel mor for første gang til sønnen York. I anledning af valentinsdag søndag delte den stolte tv-vært mandag et foto af sig selv med sønnen i favnen og viste derved sin lille tre uger gamle dreng frem for resten af verden.

Supermodel atter single: Million-hybel sat til salg

– Dette er den lykkeligste valentinsdag i mit liv. York, Erik Asla og jeg sender jer alle så meget kærlighed, skriver Banks til billedet, som hun har delt med sine næsten fire millioner følgere.

Tilbage i september, hvor Banks og hendes norske fotografkæreste Erik Asla gemte på den lykkelige hemmelighed om lille York, fortalte den langbenede skønhed åbenhjertigt om parrets store babyproblemer til People.

– Da jeg fyldte 40 år, var den eneste ting, jeg ikke var tilfreds med, at jeg stadig ikke havde fået børn.

– Uret tikker. Siden jeg blev 24, har jeg hvert evig eneste år sagt, at jeg gerne ville have børn inden for de næste tre år.

– Da jeg endelig tænkte, at tidspunktet er rigtigt, så er det ikke længere så let, fordi jeg er blevet ældre. Jeg vil ikke kun have ét barn, jeg vil have en hel flok, sagde den dengang barnløse Banks til magasinet.

Stolt og rørt Banks

Derfor var det en meget stolt og rørt Banks, der annoncerede Yorks fødsel i slutningen af januar.

– Den bedste gave, vi har arbejdet og bedt så meget for, er her endelig. Han har mine fingre og store øjne og sin fars mund og hage, skrev hun efterfølgende på Instagram.

– Mens vi takker englen af en kvinde, der har båret vores mirakelbaby, beder vi for alle andre, der kæmper for at nå denne glædelige milepæl.

– York Banks Asla – velkommen til verden.

Topmodel bliver lærer på fornemt universitet

Se det søde billede af lille York her:

This is the Happiest Valentine’s Day of my life. York, Daddy @erikasla and I send you so much love.

Et billede slået op af Tyra Banks (@tyrabanks) den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu