Tv-vært: -Jeg fik to aborter som 16-årig

søndag d. 3. juli 2016 kl: 10. 10 Af: Ritzau Fokus
Chelsea Handler har endnu ikke fået børn.
Chelsea Handler har endnu ikke fået børn. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Chelsea Handler fik som ung teenager to aborter på under et år, og hun er stadig taknemlig over, at hun ikke gennemførte graviditeterne.

I et åbent brev til Playboys særudgave om frihed åbner Chelsea Handler om for sin dybe hemmelighed fra fortiden.

Komiker: -Jeg nægter at være politisk korrekt

Som teenager fik den dengang blot 16-årige pige foretaget to aborter på under et år.

– Jeg dyrkede ubeskyttet sex med min kæreste og blev gravid, men tænkte “hvorfor ikke beholde barnet?” Jeg tænkte endda, at jeg sikkert ventede tvillinger, som jeg kunne give navne, der rimede på hinanden, skriver den i dag 41-årige tv-vært og skuespillerinde i brevet.

– Selvfølgelig var idéen, om at jeg skulle have et barn og opfostre det selv som 16-årig, når jeg ikke en gang kunne finde hjem om natten, latterlig, fortæller hun videre i brevet.

Handler fortalte sine forældre om graviditeten, og de opførte sig ifølge tv-værten sig for første gang som egentlige forældre og tog datteren med til en læge, som fik talt hende fra at gennemføre graviditeten.

Gravid igen få måneder efter

Få måneder efter aborten blev Handler gravid igen.

– At blive gravid igen ved endnu en svipser er uansvarligt. Men vi kommer alle til at lave fejl, og jeg gjorde det endda to gange som 16-årig.

– Jeg er taknemlig over, at jeg kom til fornuft og fik en abort uden at sætte mit helbred på spil eller ruinere mig selv eller min familie, fastslår hun i brevet og understreger, at hun går ind for fri abort.

Chelsea Handler har den dag i dag stadig ingen børn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu