TV-vært Signe Molde afslører familiens hemmelighed

lørdag d. 28. april 2018 kl: 13. 00 Af: Peter Koch

Hun håber, at det slet ikke er så sært 20 år ude i fremtiden.

Signe Molde-Amelung, kendt fra Quizzen med Signe Molde, lever i et forhold, hun selv betegner som temmelig atypisk, for nu. Det skriver Alt.dk.

Det særlige er, at hun arbejder, hårdt, mens hendes mand på femtende år står for husholdningen. Og det virker hun til at være ganske godt tilfreds med.

– Hjemme hos os er det nemlig sådan, at jeg arbejder som en tosse, mens Peter går hjemme og smører pigernes madpakker, vasker vores klamme underbukser, hjælper til med manuskriptet til quizzen og skriver sine bøger – den første er Dallas København. Forhåbentlig er det om 20 år en helt naturlig fordeling, at man kan have sig en hjemmegående husfyr, siger hun, ifølge Alt.dk, til Eurowoman.

Signe Molde er ude: Her er hendes afløser Signe Molde og hækkeløber finder vej til Blå Bog

Quizzen med Signe Molde

På TV kan man møde Signe Molde som vært på Quizzen med Signe Molde. Her har hun i hvert afsnit kendte gæster med i studiet, og i løbet af en halv time dyster gæsterne i al venskabelighed over ugen, der er gået. Store som små begivenheder og episoder bliver vendt, og går alt efter planen, får publikum noget at grine af.

Du kan se programmet hos DR TV.

Del din kommentar

Forsiden lige nu