Tv-vært springer ud: -Jeg er til fyre

torsdag d. 8. september 2016 kl: 10. 55 Af: Elo Christoffersen

Mikkel Fønsskov afslører nu, at han er homoseksuel.

DR Aftensshowets vært, 32-årige Mikkel Fønsskov, knuser mange kvinders hjerter. Han afslører nemlig i Femina, at han er til fyre.

Han erkender, at han har været langsom til at fortælle om det. Det skyldes, at han var kendt i offentligheden:

– Ja, det har været medvirkende til, at jeg var så langsom i optrækket. Det har forstærket min skræk for at ryge i en bestemt kasse. Jeg var frygtelig bange for, at folk ville se mig på skærmen og i stedet for at tænke: Nå, Mikkel er vært i aften, ville tænke: Nå, det er ham bøssen, der er vært i aften. Ofte tænker folk ikke umiddelbart, at jeg er homo, og mange bliver overrasket, når de finder ud af det.

– Gennem tiden har jeg fået mange mails og henvendelser på sociale medier fra kvinder, der gerne ville drikke kaffe eller gå en tur. For ret nylig begyndte jeg ganske enkelt at svare: ”Tusind tak for tilbuddet, men jeg er til fyre”. Så nemt kan det være, og det har været en stor befrielse at nå dertil, siger han til Femina.

Mikkel Fønsskov fortæller til mediet, at han allerede i 10. klasse blev bevidst om at han var til fyre. Men han troede dengang at det blot var en fase han skulle igennem. Det skulle så vise sig ikke blot at være en fase.

Del din kommentar

Forsiden lige nu