Tv-vært tvinges væk fra skærmen: Derfor stopper han

torsdag d. 18. august 2016 kl: 9. 24 Af: Elo Christoffersen

Niels Brinch stopper som vært på det populære TV2-program "Station 2".

Når den nye sæson af “Station 2” løber over tv-skærmen bliver det uden Niels Brinch. Han stopper som vært på programmet. Det sker i en gensidig aftale mellem ham og TV2, skriver tv2.dk.

Solen skinner på kendt vejrvært: Gift og skal have barn

Årsagen til at Niels Brinch stopper som tv-vært er, at han har hæshed i stemmen:

– Niels Brinch stopper, fordi han har nogle stemmeproblemer, og det gør det svært at være på skærmen. Så vi har sammen besluttet, at han hellere skal være bag skærmen, hvor han i forvejen har gjort et stort stykke arbejde, siger TV 2 Nyhedernes event- og udviklingschef, Ulla Pors Nielsen, til tv2.dk.

Niels Brinch skal derfor være redaktør for ’Station 2 Politirapporten’ og for krimireportagerne i programmet.

Irriteret over hæshed

Niels Brinch skabte for 23 år siden “Station 2” sammen med Jes-Dorph Petersen. Derfor ærgrer det da også Brinch, at han nu må forlade værtsrollen:

– Jeg er selv irriteret over min hæse stemme, og det, tror jeg også, seerne er. Og det er det dummeste, man kan gøre som vært – at irritere seerne. Jeg er i gang med at få gjort noget ved min hæshed, og det er jo heldigvis ikke noget alvorligt, lyder det fra Niels Brinch.

TV2 afslører ny satsning: Skal du se med?

Nye værter

“Station 2” får to nye værter. Det er Kristian Bech, der har stået i spidsen for “Eftersøgt” på Kanal 5 og Rikke Hemmingsen, der tidligere har været vært på programmet.

Den nye sæson af “Station 2” har premiere 1. september.

Del din kommentar

Forsiden lige nu