Lækker TV-værtinde: – Jeg er havnet i trekantsdrama

fredag d. 19. december 2014 kl: 7. 21 Af: Ritzau Fokus
 

Ibi Støving skal stå i spidsen for en ny tv-quiz, og i den anledning arbejder hun sammen med Oliver Bjerrehuus og Pelle Hvenegaard.

Mange danske kvinder ville nok ikke have noget imod at overtage hendes plads i det, hun selv kalder “et trekantsdrama”.

Ibi Støving sygemeldt: Bakterie i nyrerene

På et billede, som hun torsdag lagde op på sin Instagram-profil, står Ibi Støving nemlig mellem de to eftertragtede herrer Oliver Bjerrehuus og Pelle Hvenegaard.

– Jeg er havnet i et trekantsdrama! skriver 39-årige Støving således om billedet. Og ved hjælp af et par smileys afslører hun, at danskerne snart kan se resultatet af mødet mellem de tre kendisser på tv.

Det er med stor sandsynlighed på Kanal 5, det kommer til at foregå. Her skal tv-værtinden nemlig stå i spidsen for det nye quizprogram “Tag pengene og løb”, hvor helt almindelige danskere får en mulighed for at vinde 100.000 kroner.

Og det er langt fra første gang, at Støving skal være vært på et tv-program. Tidligere har hun således været vært på blandt andet Paradise Hotel og Go’ Morgen Danmark.

Se billederne: Ibi og Makienok udvider familien

“Tag pengene og løb” bliver dog stjernens første værtsrolle, efter hun i september giftede sig med fodboldspilleren Simon Makienok.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu