Skip to main content

Ny Vild med dans-stjerne gifter sig

Efter fem års forhold er kærligheden kulmineret med et bryllup mellem komikeren Natasha Brock og hendes kæreste, Albert Dieckmann

Komikeren Natasha Brock er i gang med at træne op til premiereprogrammet i årets "Vild med dans". Men hun har allerede kastet sig ud i brudevalsen.

Den 33-årige standupper er nemlig blevet gift med kæresten Albert Dieckmann.

Det fremgår af en række såkaldte stories - små tidsbegrænsede videosekvenser - som hun har delt på sin Instagram-profil.

Hun friede til ham

Det nygifte par har været kærester siden september 2017. Kort efter deres første møde friede Albert Dieckmann på en seddel, hvor Natasha Brock skulle krydse en boks af med svarene "ja", "nej" eller "måske" til spørgsmålet: Vegas wedding?.

Dengang svarede hun ja.

Alligevel valgte hun senere selv at fri til Albert Dieckmann med samme spørgsmål og fik også et ja retur.

Blev Danmark

Det var dog ikke i Las Vegas, at brylluppet stod, men i Danmark.

Tidligere på sommeren blev den vordende brud fejret med en polterabend, som blandt andre comedykollegaen Victor Lander var med til.

To nomineringer

Natasha Brock har lavet standup i en lang årrække og fik lov til at prøve sine jokes af foran en fyldt sal i Operaen i København til Zulu Comedy Galla tilbage i 2014.

Siden er hun to gange blevet nomineret til Talentprisen ved det storstilede show.

Fra 9. september træder hun fra comedyscenen og ind på dansegulvet, når hun entrerer årets udgave af "Vild med dans" med makkeren Thomas Evers Poulsen.

Komikeren Natasha Brock og kæresten Albert Dieckmann kan efter fem års forhold kalde sig for mand og kone. (Arkivfoto).
Komikeren Natasha Brock og kæresten Albert Dieckmann kan efter fem års forhold kalde sig for mand og kone. (Arkivfoto).Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Del din kommentar